Caserola uimitoare de anghinare cu spanac este o fără gluten garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 252 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 486 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, usturoi, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Uimitor Spanac Anghinare Crab Dip, Caserola Cu Ouă De Anghinare Cu Spanac, și Spanac Anghinare Caserola Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați căței de usturoi într-un vas mic pentru cuptor și prăjiți-l în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și parfumat, aproximativ 20 de minute. Puneți căței de usturoi prăjiți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Prăjit
Cuișoare întregi De Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați spanacul într-un bol mare de amestecare și amestecați inimile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ciupercile până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă ceapa verde și se gătește și se amestecă până când ceapa este moale, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ceapă
6
Transferați ciupercile, ceapa verde și untul din tigaie în vasul cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ciuperci
Spanac
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Scoateți crema de brânză din ambalaj, puneți-o într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la cuptorul cu microunde până când este cald și foarte moale, aproximativ 1 1/2 minute. Amestecați crema de brânză înmuiată în amestecul de spanac și adăugați smântâna, castanele de apă, parmezanul, maioneza, sarea de usturoi și sucul de lămâie. Strângeți usturoiul prăjit din cojile de usturoi și amestecați bine în amestecul de spanac. Puneți caserola într-un vas rotund de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Castane De Apă
Usturoi Prăjit
Cremă De Brânză
Sare De Usturoi
Suc De Lămâie
Maioneză
Smântână
Spanac
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor Cu Microunde
Bol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și cu bule, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți inele de ceapă prăjite în franceză deasupra, reveniți la cuptor și coaceți până când inelele de ceapă se rumenesc ușor, încă 5 până la 10 minute.