Caserola rămasă de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură de pâine condimentat cu ierburi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Rămasă De Ziua Recunoștinței, TLC (caserola rămasă de Ziua Recunoștinței), și Caserola De Curcan Rămasă De Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina. Se amestecă încet laptele evaporat și apa, apoi se condimentează cu sare, piper și praf de ceapă. Se amestecă sosul la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Umăr
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Într-o cratiță separată la foc mic, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă amestecul de umplutură uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Așezați curcanul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă sosul peste curcan, apoi se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Întindeți piureul de cartofi peste brânză. Top piure de cartofi cu amestecul de umplutură.