Caserola rămasă de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 8 porții cu 295 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură de pâine condimentat cu ierburi, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Rămasă De Ziua Recunoștinței, TLC (caserola rămasă de Ziua Recunoștinței), și Caserola De Curcan Rămasă De Ziua Recunoștinței.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Topiți 3 linguri de unt într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina. Se amestecă încet laptele evaporat și apa, apoi se condimentează cu sare, piper și praf de ceapă. Se amestecă sosul la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Umăr
Căpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Într-o cratiță separată la foc mic, topiți 2 linguri de unt. Se amestecă amestecul de umplutură uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Așezați curcanul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se toarnă sosul peste curcan, apoi se presară cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Întindeți piureul de cartofi peste brânză. Top piure de cartofi cu amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele