Caserola Pentru Micul Dejun Înainte

Caserola pentru micul dejun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, înlocuitor de ouă de carton, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Faceți Înainte Caserola Pentru Micul Dejun, Caserola de mic dejun cu cârnați înainte, și Caserola de pâine prăjită peste noapte: un mic dejun perfect pentru a face față pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 6 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Combinați cârnații, pâinea și ceapa într-un castron mare.
Combinați laptele, brânza, ouăle și înlocuitorul de ouă într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de pâine, aruncând pentru a acoperi pâinea. Puneți amestecul într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Se presară pătrunjel; serviți imediat.