Caserola Mexicană

Reteta caserola Mexicana este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 16. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de roșii și ardei iute, produs de brânză pasteurizat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un curs principal prietenos buget pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Mexican Cornbread caserola – face o cina caserola Mexican, Care este ușor de a face, și reîncălzește bine, Caserola Mexicană, și Caserola De Ouă Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mandrina macinata si ceapa taiata cubulete intr-un cuptor olandez, amestecand pana cand carnea se prabuseste si nu mai este roz.
Scurgeți amestecul de carne și reveniți la cuptorul olandez.
Se amestecă supa de pui, roșiile tăiate cubulețe și ardeii verzi și fasolea.
Strat jumătate din tortilla uniform în 2 vase de copt ușor unse de 13 x 9 inci. Topiți fiecare cu un sfert de amestec de carne și un sfert de cuburi de brânză. Repetați straturile cu tortilele rămase, amestecul de carne și brânza.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită.
* Fasolea Pinto poate fi înlocuită cu fasolea de fermă.
Notă: congelați caserola până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați la frigider peste noapte și coaceți conform instrucțiunilor.