Caserola Italiană De Pui
Caserola italiană de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 451 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de orez cu gătit rapid, piept de pui, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Caserola Italiană De Pui, Caserola italiană de pui și conopidă, și Caserola italiană de pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Presărați puiul uniform cu sare și piper. Saut, în 2 loturi, în 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați 1 lingură rămasă. ulei la tigaie, și saut ceapa 2-3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă ciupercile și se fierbe 2 până la 3 minute sau până se evaporă lichidul.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă supa, smântâna și condimentul Italian într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de supă în amestecul de ceapă în tigaie; se amestecă orezul. Se amestecă ușor roșiile și puiul doar până se combină. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute.
Pentru a face înainte: căptușiți un vas de copt de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu rezistentă, permițând câțiva centimetri de folie să se extindă peste laturi. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul 4; amestec de lingură în vas. Congelați 2 ore sau până când este ferm. Ridicați caserola din vas folosind laturile foliei; pliați folia peste caserolă. Înfășurați în folie suplimentară sau puneți-o într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați până la 3 luni.
Scoateți caserola din folie sau punga congelatorului.
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Dezghețați în frigider 24 de ore.
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până la bule.