Caserola De Umplutură De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de umplutură de pui. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 442 calorii. Un amestec de lapte, pui, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de pui și umplutură, Caserola de pui și umplutură, și Caserola de pui și umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecurile de umplutură conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați supa și laptele; pus deoparte.
Întindeți umplutura în două unse 8-in. vase de copt pătrate.
Strat cu pui, porumb, ciuperci, amestec de supă și brânză.
Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni. Acoperiți și coaceți cea de-a doua caserolă la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când brânza este topită.
Scoateți din congelator cu 30 de minute înainte de coacere (nu dezghețați).
Se coace la 350 la 1-1/2 ore. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se încălzește.