Caserola De Umplutură De Legume

Caserola De Umplutură De Legume
Caserola de umplutură de legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, amestec de umplutură de pâine, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Umplutura De Legume, Umplutură De Legume Savuroase, și Legume Și Umplutură Coaceți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scurgeți o cutie de legume amestecate și turnați ambele cutii într-o farfurie de caserolă de 2 litri (una cu capac, de preferință).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Se toarnă cremă de supă de țelină peste legume (folosiți o singură cutie pentru o caserolă mai uscată); amestecați ușor până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4
Întindeți ceapa prăjită peste legume și apoi întindeți umplutura deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Turnați untul topit peste umplutură; acoperiți vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista