Caserola De Umplutură De Legume
Caserola de umplutură de legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, amestec de umplutură de pâine, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Umplutura De Legume, Umplutură De Legume Savuroase, și Legume Și Umplutură Coaceți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scurgeți o cutie de legume amestecate și turnați ambele cutii într-o farfurie de caserolă de 2 litri (una cu capac, de preferință).
Se toarnă cremă de supă de țelină peste legume (folosiți o singură cutie pentru o caserolă mai uscată); amestecați ușor până se amestecă bine.
Întindeți ceapa prăjită peste legume și apoi întindeți umplutura deasupra cepei.
Turnați untul topit peste umplutură; acoperiți vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește câteva minute înainte de servire.