Caserola De Tăiței De Vită Măcinată

Caserola De Tăiței De Vită Măcinată
Caserola de tăiței de vită măcinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete, tăiței largi de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Taitei De Vita Macinata, Supă De Tăiței De Vită Măcinată, și Carne De Vită Tocată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos și apa până se omogenizează; pus deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Scurgere.
4
Adăugați sosul de spaghete, smântâna, condimentele și sosul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă tăiței și 1/3 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
CondimenteCondimente
PastePaste
BrânzăBrânză
CremăCremă
SosSos
5
Se transferă într-un 3-qt uns. vas de copt; se presară cu brânză rămasă. Se acoperă și se coace la 350 la 30 de minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista