Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho

Caserola de pâine de porumb și dovlecei de nucă, ciuperci și aluniță de Ancho
Caserola de porumb și dovleceii, ciupercile și alunița Ancho ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 891 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână salvie, praf de copt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Enchiladas de dovlecei de nucă cu sos ușor de aluniță, și Tofu, Tempeh și dovlecei de nucă în aluniță de arahide gătită lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa; saut până la aur, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați ciuperci; saut pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Adăugați salvie, cimbru, usturoi și chimen; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CimbruCimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați dovlecei, fasole, roșii cu suc și 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți 8 minute. Descoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, dar amestecul este încă foarte umed, aproximativ 12 minute. Condimentați umplerea generoasă cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
FasoleFasole
ApăApă
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Se amestecă Masa Harina, făina de porumb, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți 4 1/4 căni de apă, 6 linguri de unt topit, ouă și gălbenuș de ou într-un alt castron mare pentru a amesteca. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul Masa Harina. Se amestecă brânza și pătrunjelul, adăugând mai multă apă cu linguri, după cum este necesar, pentru a forma un aluat umed gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
BrânzăBrânză
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați 4 căni de aluat în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați o bucată mare de folie de plastic deasupra aluatului. Folosind plasticul ca ajutor, apăsați aluatul uniform pe fund și 3/4 din partea laterală a vasului; desprindeți plasticul. Lingura de umplere în aluat în Vas, răspândirea uniform. Puneți aluatul rămas în bucăți mici deasupra umpluturii. Folosind spatula offset, întindeți ușor păpușile uniform peste umplutură pentru a acoperi. Apăsați aluatul de sus și de jos împreună la margini pentru a sigila, închizând umplutura. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Ungeți partea superioară a caserolei cu 4 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Coaceți până când aluatul este ușor auriu și caserola este încălzită, aproximativ 1 oră (sau aproximativ 1 oră 15 minute dacă este răcită). Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați în pătrate; serviți cu Ancho Mole.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista