Caserola de morcovi a mamei

Caserola de morcovi a mamei
Caserola de morcovi a mamei durează 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 60 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 245 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați saline, morcovi, procesați brânza americană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Tortul de morcovi al mamei, Tort de Ananas-Morcov al mamei, și Nu salata de morcovi/stafide/mere a mamei mele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge; se pune într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Într-o cratiță mică, topiți 1/4 cană de unt și brânză, amestecând des. Se amestecă mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă peste morcovi. Aruncați sărurile și untul rămas; presară peste morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista