Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Brânză
Caserola de mic dejun cu cârnați cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 448 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, piper, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Brânză, Caserola De Mic Dejun Cu Spanac Cu Cârnați Cheesy, și Caserola De Mic Dejun Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea în bucăți mai mici cu o lingură de lemn, până când nu mai este roz și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească 10 minute.
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până se rup.
Adăugați laptele, muștarul, sarea și piperul și bateți pentru a combina.
Adăugați cârnații, pâinea și brânzeturile rezervate și amestecați pentru a combina.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și se întinde într-un strat uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau folie de aluminiu și dați-l la frigider peste noapte.Când este gata să coaceți caserola, încălziți cuptorul la 350 km f și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți caserola din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei.Descoperiți caserola și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.