Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie
Reteta de familie proaspete fasole verde caserola ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă, sare kosher, ciuperci baby portobello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caserola De Fasole Verde Proaspătă, Caserola De Fasole Verde Proaspătă, și Caserola De Fasole Verde Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați fasolea și gătiți până când este doar fragedă, dar încă fermă, aproximativ 5 până la 7 minute.
Scoateți fasolea din apă într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a păstra culoarea și a opri gătitul.
Scurgeți fasolea și dați deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati până la translucid. Se amestecă ciupercile, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați făina și amestecați încă un minut, pentru a găti gustul de făină brută, apoi amestecați în smântână. Simmer pentru doar câteva minute pentru a aduce arome împreună și gust pentru condimente.
Tăiați fasolea verde în bucăți de 2 inci. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mică. Zdrobiți fulgii de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați-i în tigaie cu untul. Aruncă la haină.
Întindeți fasolea verde pe fundul unei farfurii cu caserole de 9 inci.
Se toarnă tot amestecul de sos de ciuperci peste fasole și se acoperă cu brânza rasă.
Se presară cu fulgii de cereale cu unt și se coace în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F, până se rumenesc ușor și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.