Caserola de fasole verde a bunicii
Reteta caserola de fasole verde a bunicii ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 55 minute. Această rețetă face 10 porții cu 207 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3672 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează și se gătește un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa și smântâna.
Adăugați fasole verde și amestecați pentru a acoperi.
Transferați amestecul într-un vas de caserolă de 2 1/2 litru.
Întindeți brânza mărunțită deasupra. Într-un castron mic, aruncați împreună firimiturile de cracker și untul rămas și presărați peste brânză.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul este auriu și brânza este bulbucată.