Caserola De Cartofi La Cuptor La Grătar Încărcată

Caserola De Cartofi La Cuptor La Grătar Încărcată
Caserola de cartofi la grătar încărcată necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 560 calorii, 25g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, sos de grătar, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Caserola De Cartofi La Cuptor La Grătar Încărcată, Caserola De Cartofi La Cuptor Încărcată, și Caserola De Cartofi La Cuptor Încărcată.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună picături de slănină rezervate, cartofi, următoarele 5 ingrediente și 2 căni de brânză Cheddar într-un castron mare pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 4 minute. Se amestecă smântâna și ardeii iute până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți amestecul de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Presărați uniform cu slănină și restul de 1 cană de brânză Cheddar. Aranjați carnea de porc uniform peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Stropiți uniform sosul de grătar peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Criss Cross Old Vine Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista