Caserola cu șuncă și sparanghel
Caserola de șuncă și sparanghel este o fără gluten felul principal. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, cremă condensată de supă de sparanghel, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Ham și brânză hash caserola maro.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți sparanghelul, șunca, laptele, supa și 3/4 cană de brânză până la fierbere în cratiță de 3 litri, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se întinde într-o caserolă de 2 litri fără grăsime.
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și restul de 1/4 cană de brânză într-un castron mic până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste amestecul de șuncă.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în stratul de biscuiți iese curată.