Caserola cu tăiței de ton III

Caserola cu tăiței de ton III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ton Noodle Casserole III. Această rețetă servește 4. O porție conține 555 calorii, 29G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 135 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză americană, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Caserola Cu Tăiței De Ton, Caserola Cu Tăiței De Ton, și Caserola cu tăiței de ton K.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Într-o caserolă de sticlă de 1 1/2 litru, strat de tăiței, cuburi de unt, 2 felii de brânză, 1/2 din ton și 1/2 din supă. Repetați stratificarea cu ingredientele rămase. Acoperiți caserola cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PastePaste
UntUnt
BrânzăBrânză
SupăSupă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Vas De Caserolă Din SticlăVas De Caserolă Din Sticlă
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista