Cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, vin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină japoneză sau un cuțit lung foarte ascuțit, tăiați cartofii pe lungime în foi lungi și subțiri (cât mai subțiri posibil—în mod ideal, ar trebui să puteți vedea prin ele). Stivați feliile câteva odată și tăiați-le pe lungime în panglici de 1/4 inch lățime.
Se toarnă bulionul de pui într-o tigaie mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și untul și gătiți până când cartofii încep să absoarbă bulionul, aproximativ 4 minute.
Adăugați Scoica, oregano și ardei iute și gătiți până când cartofii sunt al dente și cea mai mare parte a stocului este absorbită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vinul și se aruncă ușor cartofii până se evaporă. Se amestecă pătrunjelul.
Împărțiți "linguine" între patru boluri puțin adânci încălzite. Strângeți niște suc de lămâie peste fiecare castron și acoperiți cu o stropire de pesmet.