Cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb

Cartoful lui Richard Blais
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, vin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o mandolină japoneză sau un cuțit lung foarte ascuțit, tăiați cartofii pe lungime în foi lungi și subțiri (cât mai subțiri posibil—în mod ideal, ar trebui să puteți vedea prin ele). Stivați feliile câteva odată și tăiați-le pe lungime în panglici de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se toarnă bulionul de pui într-o tigaie mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați cartofii și untul și gătiți până când cartofii încep să absoarbă bulionul, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați Scoica, oregano și ardei iute și gătiți până când cartofii sunt al dente și cea mai mare parte a stocului este absorbită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se toarnă vinul și se aruncă ușor cartofii până se evaporă. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Împărțiți "linguine" între patru boluri puțin adânci încălzite. Strângeți niște suc de lămâie peste fiecare castron și acoperiți cu o stropire de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista