Cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb

Cartoful lui Richard Blais
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartoful lui Richard Blais "Linguine" cu scoică și vin alb. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, vin, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind o mandolină japoneză sau un cuțit lung foarte ascuțit, tăiați cartofii pe lungime în foi lungi și subțiri (cât mai subțiri posibil—în mod ideal, ar trebui să puteți vedea prin ele). Stivați feliile câteva odată și tăiați-le pe lungime în panglici de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se toarnă bulionul de pui într-o tigaie mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cartofii și untul și gătiți până când cartofii încep să absoarbă bulionul, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Adăugați Scoica, oregano și ardei iute și gătiți până când cartofii sunt al dente și cea mai mare parte a stocului este absorbită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Se toarnă vinul și se aruncă ușor cartofii până se evaporă. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Împărțiți "linguine" între patru boluri puțin adânci încălzite. Strângeți niște suc de lămâie peste fiecare castron și acoperiți cu o stropire de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista