Cartofi și salvie

Cartofi și salvie
Fritters cu cartofi și salvie necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 81 de calorii. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, cartofi rușini, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 26%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Frijere de cartofi și salvie cu aioli de lămâie, Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, cartofi dulci și P și friței de cartofi.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face buretele: Într-un castron mic, amestecați apa, făina și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă bine și se lasă deoparte într-un loc cald până când miroase a drojdie și se acoperă în bule foarte mici, aproximativ 45 de minute.
4
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece. Aduceți apa la fiert la foc mare, adăugați 1 lingură de sare de mare. Reduceți focul la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Scurgeți și zdrobiți cartofii cu o furculiță. Lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Într-un castron mic, amestecați ouăle și uleiul de măsline până se omogenizează bine. Într-un castron, combinați cartofii răciți cu buretele, făina, salvie, coaja de lămâie, piper și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se amestecă pentru a distribui uniform ingredientele.
8
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de cartofi și amestecați până se combină bine. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale vasului. Ar trebui să aveți un aluat gros și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Mai adauga putina faina, daca este nevoie. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați deoparte într-un loc cald să crească până își dublează volumul, timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Scoateți câte o lingură de aluat crescut și folosiți o altă lingură pentru a-l răzui în uleiul fierbinte. Nu aglomerați friteuza. Prăjiți fripturile până devin aurii, 2 până la 3 minute, răsturnându-le din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Scurgeți prăjiturile pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Se presară cu sat și se servește cald.
14
Sfat distractiv: Puteți prăji câteva loturi din acestea cu o oră înainte de sosirea oaspeților și pur și simplu le puteți încălzi din nou într-un cuptor la 149° înainte de a le servi. Sau păstrați căldura într-un cuptor de250 după ce le-ați făcut. Frijiile sunt grozave singure, dar sunt la fel de grozave cu câteva sosuri de scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista