Cartofi și salvie
Fritters cu cartofi și salvie necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 81 de calorii. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, cartofi rușini, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 26%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Frijere de cartofi și salvie cu aioli de lămâie, Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, cartofi dulci și P și friței de cartofi.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru a face buretele: Într-un castron mic, amestecați apa, făina și drojdia.
Se amestecă bine și se lasă deoparte într-un loc cald până când miroase a drojdie și se acoperă în bule foarte mici, aproximativ 45 de minute.
Într-o cratiță medie, acoperiți cartofii cu apă rece. Aduceți apa la fiert la foc mare, adăugați 1 lingură de sare de mare. Reduceți focul la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragezi, 20 până la 25 de minute.
Scurgeți și zdrobiți cartofii cu o furculiță. Lăsați-le să se răcească.
Într-un castron mic, amestecați ouăle și uleiul de măsline până se omogenizează bine. Într-un castron, combinați cartofii răciți cu buretele, făina, salvie, coaja de lămâie, piper și 2 lingurițe de sare.
Se amestecă pentru a distribui uniform ingredientele.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de cartofi și amestecați până se combină bine. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale vasului. Ar trebui să aveți un aluat gros și lipicios.
Mai adauga putina faina, daca este nevoie. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați deoparte într-un loc cald să crească până își dublează volumul, timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 de grade F.
Scoateți câte o lingură de aluat crescut și folosiți o altă lingură pentru a-l răzui în uleiul fierbinte. Nu aglomerați friteuza. Prăjiți fripturile până devin aurii, 2 până la 3 minute, răsturnându-le din când în când.
Scurgeți prăjiturile pe prosoape de hârtie pentru a absorbi orice exces de ulei.
Se presară cu sat și se servește cald.
Sfat distractiv: Puteți prăji câteva loturi din acestea cu o oră înainte de sosirea oaspeților și pur și simplu le puteți încălzi din nou într-un cuptor la 149° înainte de a le servi. Sau păstrați căldura într-un cuptor de250 după ce le-ați făcut. Frijiile sunt grozave singure, dar sunt la fel de grozave cu câteva sosuri de scufundare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition]()
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.