Cartofi și brânză Sigara Burek
Cartofi și brânză Sigara Burek este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 76 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sigara turcească B Bucrosrek: rulouri crocante de brânză cu sos de iaurt cu usturoi, Sigara Boregi, și Plăcintă Cu Brânză De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la căldură scăzută, se topește încet untul. Păstrați flacăra la foc mic și gătiți până când barbotarea dispare, untul se întunecă ușor la culoare, iar solidele de lapte rumenite stau pe fundul oalei, aproximativ o jumătate de oră. Puteți refrigera untul clarificat luni întregi, dacă nu mai mult, sau îl puteți folosi imediat.
Puneți cartofii și usturoiul într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand cartofii sunt foarte fragezi si se destrama atunci cand sunt impinsi cu un cutit.
Scurgeți cartofii și transferați într-un bol mare de amestecare.
Adăugați smântână și jumătate din brânză, apoi amestecați până nu rămân bulgări mari. Se amestecă brânza rămasă și se adaugă sare după gust. Îndoiți în ou.
Unt clarificat cald dacă a început să se solidifice.
Periați o peliculă subțire pe o foaie de yufka, apoi așezați 2 linguri de umplutură la 1 inch distanță de marginea largă, întinse într-un buștean subțire pentru a lăsa spațiu de 1/2 inch pe ambele părți. Îndoiți colțurile exterioare ca un burrito, apoi rotiți burek în sus spre punct. Așezați pe o foaie de copt din aluminiu (nu antiaderentă; foile mai întunecate se încălzesc prea repede și ard fundul).
Când toate burek sunt rulate, periați cu o peliculă subțire de unt mai clarificat. Rezervați untul rămas pentru o altă utilizare.
Se încălzește cuptorul la 400 F, cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Coaceți burek timp de 10 până la 15 minute, apoi întoarceți-o pe o parte nouă și schimbați poziția foii de copt în cuptor.
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când burek sunt maronii aurii și fulgi.
Lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de servire.