Cartofi și brânză Sigara Burek

Cartofi și brânză Sigara Burek
Cartofi și brânză Sigara Burek este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 30 de porții cu 76 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sigara turcească B Bucrosrek: rulouri crocante de brânză cu sos de iaurt cu usturoi, Sigara Boregi, și Plăcintă Cu Brânză De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Clarificați untul
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2
Într-o cratiță la căldură scăzută, se topește încet untul. Păstrați flacăra la foc mic și gătiți până când barbotarea dispare, untul se întunecă ușor la culoare, iar solidele de lapte rumenite stau pe fundul oalei, aproximativ o jumătate de oră. Puteți refrigera untul clarificat luni întregi, dacă nu mai mult, sau îl puteți folosi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Faceți umplutura
4
Puneți cartofii și usturoiul într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi descoperiți și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand cartofii sunt foarte fragezi si se destrama atunci cand sunt impinsi cu un cutit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți cartofii și transferați într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați smântână și jumătate din brânză, apoi amestecați până nu rămân bulgări mari. Se amestecă brânza rămasă și se adaugă sare după gust. Îndoiți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Asamblare
8
Unt clarificat cald dacă a început să se solidifice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
9
Periați o peliculă subțire pe o foaie de yufka, apoi așezați 2 linguri de umplutură la 1 inch distanță de marginea largă, întinse într-un buștean subțire pentru a lăsa spațiu de 1/2 inch pe ambele părți. Îndoiți colțurile exterioare ca un burrito, apoi rotiți burek în sus spre punct. Așezați pe o foaie de copt din aluminiu (nu antiaderentă; foile mai întunecate se încălzesc prea repede și ard fundul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
10
Când toate burek sunt rulate, periați cu o peliculă subțire de unt mai clarificat. Rezervați untul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
11
Se încălzește cuptorul la 400 F, cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
12
Coaceți burek timp de 10 până la 15 minute, apoi întoarceți-o pe o parte nouă și schimbați poziția foii de copt în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
13
Coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când burek sunt maronii aurii și fulgi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
14
Lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista