Cartofi Umpluți Indieni
Rețeta de cartofi umpluți indieni este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această garnitură are 165 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână serrano chile, nucă de cocos, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Condimentați Indieni, Cartofi Indieni Picante, și Vinete Umplute Cu Condimente Indiene.
Instrucțiuni
Combinați nuca de cocos și bicarbonatul de sodiu într-un castron și aruncați bine.
Adăugați 2 căni de coriandru și următoarele 4 ingrediente; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Folosind un baller de pepene galben, scoateți o gaură din centrul fiecărui cartof. Umpleți centrul fiecărui cartof cu amestec de nucă de cocos, rezervând orice amestec de nucă de cocos rămas.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cuișoare și scorțișoară; saut 1 minut.
Scoateți condimentele din ulei cu o lingură cu fante și aruncați.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă cardamomul și următoarele 2 ingrediente.
Adăugați cartofii în tigaie, umplute cu părțile în sus; se presară cu amestecul de nucă de cocos rămas.
Combinați apa și iaurtul; se amestecă bine.
Se toarnă peste cartofi; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute sau până se înmoaie; se ia de pe foc.
Tăiați cartofii pe jumătate orizontal și serviți cu sos.