Cartofi prăjiți pe sare, chimen și chimen

Cartofi prăjiți pe sare, chimen și chimen
Cartofii prăjiți pe sare, chimen și chimen ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 5 porții cu 88 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână margarină, cartofi, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Suc de fructe Kabocha prăjită cu sare de chimen, Suc De Fructe Kabocha Prăjită Cu Sare De Chimen, și Cartofi Prăjiți Cu Chimen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti 1/4 lingurita de seminte de chimen intr-o cratita mica la foc mic 1 minut sau pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați unt și gătiți până se topește; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Întindeți sarea de rocă uniform în fundul unei caserole de 3 litri superficiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Presărați 1 linguriță semințe de caras, semințe de chimen și piper peste sare de rocă. Aranjați cartofii peste amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Coaceți la 425 timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți cartofii din amestecul de sare; aruncați amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Combinați amestecul de unt și cartofii; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista