Cartofi prăjiți la tigaie cu Pancetta
Pan-prăjită Fingerling cartofi cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pancetta groasă, cartofi cu degete, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi Noi Prăjiți / Fingerling, Cartofi Prăjiți, și Cartofi Prăjiți.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta într-un castron.
Adăugați cartofii în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și cartofii se rumenesc, cu aproximativ 10 minute mai mult. Se amestecă pancetta și se gătește încă 2 minute.
Transferați cartofii într-un castron. Aruncați cu mărarul chiar înainte de servire.