Cartofi prăjiți la grătar cu sos de slănină smântână
Nevoie de un garnitură fără gluten? Cartofii prăjiți la grătar cu sos de slănină cu smântână ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 392 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de condimente pentru grătar, suc de lămâie, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Smântână piure de cartofi cu usturoi prăjit, muștar Dijon și slănină, Bacon, smântână și cartofi de mărar, și Cartofi La Cuptor Cu Rucola, Slănină Și Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cartofi: Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Într-un castron mare adăugați ulei de măsline, condimente de grătar, usturoi și suc de lămâie.
Se amestecă bine pentru a combina.
Adăugați cartofii și aruncați pentru a acoperi.
Așezați cartofii într-o pungă de folie de aluminiu și sigilați.
Așezați pe grătar sau într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 20 până la 25 de minute, până când cartofii sunt fragede.
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Puneți cartofii într-un castron mediu și turnați sosul. Aruncați bine pentru a acoperi cartofii sau serviți sosul pe lateral.