Cartofi prăjiți cu usturoi Aioli

Cartofi prăjiți cu usturoi Aioli
Cartofi prajiti cuptor cu usturoi Aioli ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 417 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi Aioli, Coaste cu crustă de miere și cartofi prăjiți la cuptor cu fenicul Aioli {Marx Foods Challenge}, și Cartofi prăjiți cu usturoi Aioli.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Pe o foaie de copt cu margini, aruncați cartofii, uleiul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Prăjiți până devin aurii și crocante, 45 până la 50 de minute. Între timp, într-un castron mic, bateți maioneza, sucul de lămâie, usturoiul, boiaua și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Serviți cartofii cu aioli pentru scufundare. Bacsis: pentru o atingere suplimentară, aruncați câteva ierburi. Aruncați 8 crenguțe de cimbru proaspăt înainte de a prăji cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CartofiCartofi
AioliAioli
IerburiIerburi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista