Cartofi prăjiți cu cremă Fraiche și Caviar
Cartofi prăjiți Fingerling cu creme Fraiche și Caviar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $ 3.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 464 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, Creme fraiche, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cartofi prăjiți cu cartofi prăjiți și Caviar, Cartofi Cu CR Si Caviar, și Cartofi Gaufrette Cu Caviar Și CR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un bol mare de amestecare, aruncați cartofii cu 1/2 cană de ulei de măsline, rozmarin și un condiment generos de sare și piper. Înveliți o tigaie mică cu uleiul de măsline rămas și puneți cartofii în tigaie, tăiați cu fața în jos.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când cartofii sunt fragede la interior și aurii la exterior.
Lăsați cartofii să se răcească ușor și apoi aranjați pe un platou de servire.
Serviți cartofii cu creme fraiche, caviar și arpagic pentru hors d ' oeurves cu autoservire. Acest lucru merge bine cu șampanie. Dacă doriți, întindeți fiecare cartof cu 1/4 linguriță de creme fraiche și 1/2 linguriță de caviar în loc să scufundați.