Cartofi prăjiți cu cremă Fraiche și Caviar

Cartofi prăjiți cu cremă Fraiche și Caviar
Cartofi prăjiți Fingerling cu creme Fraiche și Caviar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $ 3.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 464 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, Creme fraiche, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cartofi prăjiți cu cartofi prăjiți și Caviar, Cartofi Cu CR Si Caviar, și Cartofi Gaufrette Cu Caviar Și CR pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, aruncați cartofii cu 1/2 cană de ulei de măsline, rozmarin și un condiment generos de sare și piper. Înveliți o tigaie mică cu uleiul de măsline rămas și puneți cartofii în tigaie, tăiați cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când cartofii sunt fragede la interior și aurii la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Lăsați cartofii să se răcească ușor și apoi aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Serviți cartofii cu creme fraiche, caviar și arpagic pentru hors d ' oeurves cu autoservire. Acest lucru merge bine cu șampanie. Dacă doriți, întindeți fiecare cartof cu 1/4 linguriță de creme fraiche și 1/2 linguriță de caviar în loc să scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
șampanieșampanie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
CaviarCaviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista