Cartofi, porumb și praz
Chowder de cartofi, porumb și praz este un vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, praz, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz lent cremă de cartofi praz porumb și Cheddar Chowder (Crock-Pot ), Pudră De Praz De Porumb, și Pudră De Cartofi-Praz.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați prazul, țelina și ardeiul gras; gatiti 4 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand frecvent.
Combinați laptele și făina într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați încet amestecul de lapte în tigaie, amestecând continuu. Se amestecă bulionul, porumbul, cartoful, sarea și piperul negru proaspăt măcinat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă pătrunjelul și arpagicul.