Cartofi piure cu pere și suc de mandarină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați igname în piure cu pere și suc de mandarină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 404 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de mandarină, igname, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de afine cu suc de portocale, mandarine și ananas, Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, și Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înțepați ignamele cu o furculiță de mai multe ori și așezați-le pe o foaie de gătit.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie la atingere.
Între timp, umpleți o cratiță medie cu apă și 2 linguri suc de lămâie. Aduceți la fierbere.
Adăugați pere, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până se înmoaie.
Răciți ușor ignamele; tăiați pe jumătate pe lungime și scoateți carnea într-un robot de bucătărie, aruncând piei. Procesați ignamele, perele, sucul de mandarină și ingredientele rămase până se omogenizează.
Transferați într-un vas de copt uns de 2 litri și coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este încălzit.