Cartofi noi zdrobiți cu mazăre, lămâie și ceapă perlată

Cartofii noi zdrobiți cu mazăre, lămâie și ceapă perlată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 450 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă perlată, stropi de suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi, Mazăre Și Ceapă Perlată, Cartofi prăjiți zdrobiți cu ceapă și pansament cu lămâie Meyer, și Mazăre Și Ceapă De Perle.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți-i cu apă rece și adăugați un vârf mare de sare. Dacă sunt mari, tăiați-le în jumătate. Aduceți la fierbere și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 20 până la 30 de minute.
Scurgere. Lipiți o furculiță în cartofi, câte 1, ridicați-i din strecurătoare și curățați-i cu un cuțit. Aruncați cartofii într-un castron și zdrobiți-i aproximativ.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline cu untul într-o cratiță medie la foc mediu până când untul se topește.
Adăugați ceapa perlată, zahărul și sucul de lămâie și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste, 5 până la 6 minute.
Adăugați feliile de lămâie, mazărea și coaja de lămâie și continuați să gătiți până când mazărea este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele peste cartofii din castron, stropiți cu ulei de măsline extravirgin adăugați pătrunjelul și mărarul și gustați pentru sare și piper. Împrăștiați năsturelul deasupra, pliați-l până se ofilește și numiți-l o zi.