Cartofi noi cu sos de Caper
Cartofi noi cu sos de Caper este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 412 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, cartofi noi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Roșii Prăjiți Cu Sos De Caper De Lămâie, Cartofi piure de lămâie și Caper, și Steak & cartofi cu hamsie-Caper Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul înmuiat, caperele, ceapa verde, parmezanul, pătrunjelul și oțetul într-un bol. Pune deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Dacă cartofii sunt mari, tăiați în jumătăți sau sferturi.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, 15 până la 20 de minute.
Adăugați sosul de caper în oala cu cartofi scursi și aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.