Cartofi noi cu sos de Caper

Cartofi noi cu sos de Caper
Cartofi noi cu sos de Caper este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 412 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, cartofi noi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Roșii Prăjiți Cu Sos De Caper De Lămâie, Cartofi piure de lămâie și Caper, și Steak & cartofi cu hamsie-Caper Vinaigrette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul înmuiat, caperele, ceapa verde, parmezanul, pătrunjelul și oțetul într-un bol. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Dacă cartofii sunt mari, tăiați în jumătăți sau sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Scurgere.
5
Adăugați sosul de caper în oala cu cartofi scursi și aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista