Cartofi Latino
Cartofi Latino este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de Anaheim chile, cartofi rotunzi, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Nuevo Latino creveți și crupe, Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori).
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sulițele în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Gatiti cartoful intr-un cuptor olandez in apa clocotita pentru a acoperi 10 minute.
Adăugați sparanghel; gatiti 5 minute sau pana cand cartoful este fraged si sparanghelul este crocant.
Se scurge și se lasă deoparte.
Înveliți cuptorul olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, usturoiul și chile; se sotează până se înmoaie.
Adăugați chimen și oregano; se sotează 1 minut. Se amestecă roșiile, bulionul și oțetul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Adăugați amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară brânză și coriandru.