Cartofi la grătar și brânză de capră Napoleon cu vinaigret Balsamic-busuioc

Cartofi la grătar și brânză de capră Napoleon cu vinetă balsamică-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 712 calorii, 16g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Pâine plată de porumb și afine la grătar cu brânză de capră bătută și vinetă de busuioc, Salată de pui și fructe de pădure la grătar cu brânză de capră, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar de afine, și Sfeclă prăjită cu vinaigretă balsamică și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală cu apă rece sărată și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragezi, dar încă fermi, 12 până la15 minute.
Scurgeți și lăsați să se răcească înainte de a tăia fiecare cartof în felii groase de 1/2 inch.
În timp ce cartofii se gătesc, combinați oțetul, usturoiul, muștarul, busuiocul și 1/2 cană de ulei într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți grătarul la mediu.
Ungeți feliile de cartof pe ambele părți cu restul de 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați cartofii pe grătar, închideți capacul și grătiți până se rumenesc ușor și tocmai fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați cu grijă cartofii pe o suprafață plană. Faceți stive stratificând următoarele: 1 felie de cartof, 1 lingură de brânză de capră, 1 felie de cartof, 1 lingură de brânză de capră, 1 felie de cartof.
Așezați stivele înapoi pe grătar, închideți capacul și grătiți până când brânza începe să se topească, aproximativ 1 minut.
Transferați cartofii într-un platou, stropiți o parte din vinaigretă pe și în jurul cartofilor și presărați cu arpagic.