Cartofi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 434 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cartofi roșii, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați cartofii într-un bol cu uleiul, sarea și piperul până când sunt complet acoperite.
Se pune pe o foaie de copt și se coace până se înmoaie furculița, aproximativ 45 de minute.
Între timp, aduceți o oală mică cu apă la fiert și sareți-o Generos. Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață.
Puneți arpagicul în apa clocotită și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde. Imediat, plonjați în apa cu gheață pentru a seta culoarea. Strângeți toată apa din arpagic și dați-le o cotletă aspră. Puneți într-un blender cu smântână. Pulsați până când aveți un sos verde neted și condimentați cu sare și piper, după gust. Se răcește până este gata de servit. (Sau, feliați subțire arpagicul și amestecați în smântână, condimentați cu sare și piper, după gust.)
Tăiați cartofii pe lungime și apoi peste. Prindeți și apăsați părțile laterale pentru a deschide cartofii. Împărțiți untul între cartofi și serviți cu smântâna.
Garnisiți cu slănină mărunțită, dacă doriți.