Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar

Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 814 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar, Cartofi Dulci Și Chipsuri De Yam Cu Sos Fierbinte De Muștar, și Sassy zahăr scorțișoară cartofi dulci cartofi prajiti cu sos cremos de arțar de nucă de cocos scufundare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru cartofii dulci și bacon: fierbeți o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cartofii și gătiți parțial, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Scurgeți cartofii și dați deoparte. Între timp, adăugați slănina într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Tăiați fin slănina când este răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
6
Încălziți uleiul la 300 de grade F într-o tigaie dreaptă. Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a fi manipulați, tăiați cartofii folosind fie o răzătoare de cutie, fie un atașament de mărunțire pe un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați 4 foi de prosoape de hârtie pe un blat. Aruncați cartofii deasupra prosoapelor de hârtie și pliați prosoapele peste cartofi. Strângeți cât mai multă umiditate din cartofi. (Acesta este trucul pentru a face prichindei tater perfecte; prea multă umiditate va duce la bucăți mici de cartofi în jurul tigaiei atunci când prăjiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tater TotsTater Tots
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Combinați cartofii cu slănina, făina și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se amestecă bine pentru a combina. Formați amestecul de cartofi în bușteni mici folosind o lingură de măsurare de 1 lingură. Lucrând în loturi, prăjiți Prichindeii în tigaie până se rumenesc, 2 1/2 până la 3 minute. Reglați căldura, după cum este necesar, pentru a menține uleiul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De MăsurareLingura De Măsurare
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Transferați Prichindeii pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a strecura excesul de grăsime.
11
Presărați Prichindeii cu sare cât sunt încă calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Combinați maioneza, mierea și muștarul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3
Serviți cartofii dulci și slănina fierbinte cu sosul cremos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista