Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 3G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. 814 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi dulci și slănină cu sos cremos de muștar, Cartofi Dulci Și Chipsuri De Yam Cu Sos Fierbinte De Muștar, și Sassy zahăr scorțișoară cartofi dulci cartofi prajiti cu sos cremos de arțar de nucă de cocos scufundare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru cartofii dulci și bacon: fierbeți o oală cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți parțial, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și dați deoparte. Între timp, adăugați slănina într-o tigaie mică la foc mediu și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Tăiați fin slănina când este răcită.
Încălziți uleiul la 300 de grade F într-o tigaie dreaptă. Când cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a fi manipulați, tăiați cartofii folosind fie o răzătoare de cutie, fie un atașament de mărunțire pe un robot de bucătărie.
Așezați 4 foi de prosoape de hârtie pe un blat. Aruncați cartofii deasupra prosoapelor de hârtie și pliați prosoapele peste cartofi. Strângeți cât mai multă umiditate din cartofi. (Acesta este trucul pentru a face prichindei tater perfecte; prea multă umiditate va duce la bucăți mici de cartofi în jurul tigaiei atunci când prăjiți.)
Combinați cartofii cu slănina, făina și 1/2 linguriță de sare.
Se amestecă bine pentru a combina. Formați amestecul de cartofi în bușteni mici folosind o lingură de măsurare de 1 lingură. Lucrând în loturi, prăjiți Prichindeii în tigaie până se rumenesc, 2 1/2 până la 3 minute. Reglați căldura, după cum este necesar, pentru a menține uleiul la 300 de grade F.
Transferați Prichindeii pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a strecura excesul de grăsime.
Presărați Prichindeii cu sare cât sunt încă calzi.
Combinați maioneza, mierea și muștarul într-un bol mic.
Presărați sosul cu sare și piper.
Serviți cartofii dulci și slănina fierbinte cu sosul cremos de muștar.