Cartofi dulci prăjiți cu cimbru
Cartofi dulci prăjiți cu cimbru este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. Această garnitură are 296 de calorii, 4 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,16 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de cimbru, căței de usturoi, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Cartofi dulci prăjiți cu cimbru, cartofi dulci prăjiți cu cimbru și cartofi dulci prăjiți cu cimbru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Combinați cartofii dulci, cimbrul, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și fulgii de piper roșu într-un castron până când sunt acoperiți uniform. Aranjați feliile de cartofi dulci acoperite într-un singur strat pe o tavă de copt cu ramă sau o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Așezați foaia de copt pe grătarul de sus al cuptorului preîncălzit; prăjiți până când cartofii dulci sunt fragezi și ușor rumeniți, aproximativ 40 de minute.