Cartofi Dulci De Ghimbir-Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci de ghimbir-Lime. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Cu Anason Stelat, Ghimbir Și Tei, Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, și Punch De Rom Dulce De Lime-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și cartoful într-un castron mare; aruncați bine.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Adăugați zahăr și următoarele 7 ingrediente (zahăr prin piper); gatiti 4 minute sau pana se dizolva zaharul.
Se toarnă peste amestecul de cartofi; aruncați bine. Se amestecă amestecul într-o caserolă superficială de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Acoperiți și coaceți la 425 timp de 55 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea 10 minute.