Cartofi cu condimente întregi

Cartofi cu condimente întregi
Cartofii cu condimente întregi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 115 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, semințe de fenicul, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Cartofi prăjiți cu condimente, Cartofi Dulci Cu Edamame Și Condimente De Toamnă, și Piure De Cartofi Cremoși Cu Condimente Calde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați cartofii în runde de jumătate de inch, apoi tăiați-le mai departe în cuburi mici, de dimensiuni uniforme. Folosind un wok sau altă tigaie antiaderentă, luați cantitatea minimă de ulei necesară și prăjiți acești cartofi cubați la foc mare pentru a începe și apoi reduceți focul și acoperiți. Când cartofii sunt puțin mai mult de jumătate, adăugați turmericul, pudra de chili și puțină sare, urmate îndeaproape de condimentele întregi, amestecate împreună. Amestecați pentru a combina și puneți din nou capacul. Când cartofii sunt aproape gata (și va trebui să fiți vigilenți pentru a vă asigura că nu devin prea moi), scoateți capacul, întoarceți căldura și amestecați pentru a permite evaporarea excesului de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
TurmericTurmeric
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Garnisiți cu cilantro proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista