Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte

Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte
Cartofii cremoși de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Încercați Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte, Cartofi Cremoși La Cuptor Cu Hrean, și Cartofi Copți Umpluți Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Frecați și uscați cartofii, apoi înțepați de mai multe ori cu o furculiță și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se scoate din cuptor și se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Reduceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mic. Bateți carnea de cartof, untul, laptele și sarea cu un mixer electric într-un castron mare până când este netedă și pufoasă. Îndoiți crema de brânză și smântâna în cartofi; amestecați lingura în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se presară cu boia și se pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se încălzește și blaturile sunt maro auriu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista