Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte
Cartofii cremoși de două ori coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 442 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Încercați Cartofi Cremoși De Două Ori Coapte, Cartofi Cremoși La Cuptor Cu Hrean, și Cartofi Copți Umpluți Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Frecați și uscați cartofii, apoi înțepați de mai multe ori cu o furculiță și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Se scoate din cuptor și se răcește ușor.
Reduceți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof; scoateți pulpa și puneți-o într-un castron mic. Bateți carnea de cartof, untul, laptele și sarea cu un mixer electric într-un castron mare până când este netedă și pufoasă. Îndoiți crema de brânză și smântâna în cartofi; amestecați lingura în coji de cartofi.
Se presară cu boia și se pune pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se încălzește și blaturile sunt maro auriu, 20 până la 25 de minute.