Cartofi cremoși cu brânză și arpagic
Cartofii cremoși cu brânză și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Încercați Cartofi Cremoși De Arpagic, Piure De Arpagic Cremos, și Ardei iute rapid cu cartofi zdrobiți de arpagic cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă lată de 1 inch din partea de sus a fiecărui cartof copt. Scoateți pulpa, lăsând intacte cojile de cartofi. Pulpă de piure.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; se adaugă șalotă și usturoi și se sotează 2 minute.
Se amestecă împreună pulpa, amestecul de șalotă, 1 lingură de arpagic și următoarele 4 ingrediente. Puneți lingura în coji și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se presară cu restul de 2 linguri de arpagic.
Cartofi cremoși de arpagic și Gorgonzola: înlocuiți 2 uncii de brânză Gorgonzola mărunțită cu brânză moale răspândită și creșteți smântâna la 1 cană.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Alouette Garlic et Herbes Gourmet