Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii copți de două ori umpluți cu brânză. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 395 de calorii, 9 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați brânză parmezan, brânză cheddar, smântână și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Cartofii copți umpluți cu broccoli și brânză, cartofii umpluți la cuptor (cartofi tandoori) și cartofii umpluți la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Coaceți la 375° timp de 1 oră sau până când se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri.