Cartofi Cocheți

Cartofi Cocheți
Saucy cartofi festonate este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 7 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Placinta Cocheta Cu Scoici, Cartofi Dulci, și Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele șapte ingrediente. Acoperiți și gătiți la mare timp de 1 oră. Se amestecă șunca. Reduceți căldura la minim; gătiți cu 6-8 ore mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista