Cartofi, ciuperci și Hash de pui
Cartofi, ciuperci și Hash de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.27 pe portie. O porție conține 506 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de gătit, cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Hash De Cartofi De Ciuperci, Cartofi, Sparanghel Și Ciuperci Hash, și Quiche de spanac și ciuperci cu crustă de hash de cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie cu apă sărată. Se aduce la fierbere și se fierbe până aproape de licitație, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa, usturoiul și ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați puiul, 1/2 linguriță de sare, piper și cimbru. Se sotează până când puiul este aproape gătit, 3 până la 4 minute.
Scoateți amestecul din tigaie.
Ștergeți tigaia și apoi încălziți restul de 3 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați cartofii scursi și lăsați să gătească, fără agitare, timp de 6 minute.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, amestecați cartofii și gătiți până se rumenesc bine, cu aproximativ 4 minute mai mult. Se amestecă puiul și ciupercile, smântâna și pătrunjelul. Gatiti pana se incalzeste, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Test-sfat de bucătărie: acesta este locul perfect pentru a folosi restul de curcan gătit sau pui. Aruncă-l la sfârșit cu ciupercile.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare satisfăcător va merge cu diferite băuturi în funcție de ora din zi. Pentru brunch, încercați o mimoză (suc de portocale și vin spumant). Pentru cină, serviți un Bordeaux ușor și tânăr de la Mdoc din Franța.