Carpaccio De Sfeclă De Aur
Carpaccio de sfeclă de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sfeclă aurie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio De Sfeclă De Aur, Carpaccio De Sfeclă De Aur, și Carpaccio De Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
- Preîncălziți cuptorul la 37
Aruncați sfecla cu ulei în tigaie.
Se presară cu sare. Acoperiți tigaia cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Lăsați sfecla să stea la temperatura camerei încă acoperită timp de 20 de minute. Cojiți sfecla.
Se pune în castron. Acoperiți și răciți cel puțin o oră.- Aruncați ceapa, uleiul, caperele și arpagicul într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper. Se taie sfecla subțire. Aranjați în cercuri concentrice pe fiecare dintre cele 6 plăci. Rucola Movilă deasupra centrului sfeclei. Puneți amestecul de ceapă-caper peste. Se condimentează cu sare și piper suplimentar.Comentarii
Numele tău.E-mailul tău.Adresa URL.Comentariul tău.Anulează.