Carpaccio De Sfeclă De Aur

Carpaccio De Sfeclă De Aur
Carpaccio de sfeclă de aur ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, sfeclă aurie, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio De Sfeclă De Aur, Carpaccio De Sfeclă De Aur, și Carpaccio De Sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
- Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați sfecla cu ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară cu sare. Acoperiți tigaia cu folie. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați sfecla să stea la temperatura camerei încă acoperită timp de 20 de minute. Cojiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Se pune în castron. Acoperiți și răciți cel puțin o oră.- Aruncați ceapa, uleiul, caperele și arpagicul într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper. Se taie sfecla subțire. Aranjați în cercuri concentrice pe fiecare dintre cele 6 plăci. Rucola Movilă deasupra centrului sfeclei. Puneți amestecul de ceapă-caper peste. Se condimentează cu sare și piper suplimentar.Comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Numele tău.E-mailul tău.Adresa URL.Comentariul tău.Anulează.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista