Carpaccio de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 322 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, vin, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Carpaccio De Sfeclă, Carpaccio De Sfeclă, și Carpaccio De Sfeclă De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înfășurați bine sfecla în straturi duble de folie pentru a face 3 pachete (2 sfeclă mare sau 4 medii pe pachet) și prăjiți pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește să se încălzească în pachete de folie (aburul face sfecla mai ușor de curățat), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
În timp ce sfecla se prăjește, gătiți ceapa în unt într-o tigaie grea de 12 inci, acoperită, la foc moderat, amestecând ocazional, până la moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați sare, zahăr și oțet și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când ceapa este foarte fragedă și caramelizată până la maro intens, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Zahăr
Sare
5
Adăugați vin și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și pulsați într-un pur grosolan. Reveniți la tigaie și condimentați cu sare și piper, apoi reîncălziți marmelada de ceapă, acoperită, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marmeladă
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
7
În timp ce marmelada se reîncălzește, curățați sfecla, aruncați tulpinile și capetele rădăcinii și tăiați transversal în felii groase de 1/8 inch cu slicer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Sfeclă
8
Împărțiți marmelada caldă între 6 farfurii și întindeți uniform într-un strat foarte subțire pentru a acoperi fundul fiecărei farfurii folosind spatula offset. Aranjați feliile de sfeclă în 1 strat peste ceapă, suprapunându-le doar suficient pentru a acoperi ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
9
Stropiți 2 lingurițe de ulei peste fiecare porție și condimentați cu piper. Radeți 4 până la 6 bucle de Parmigiano-Reggiano cu un cojitor de legume peste sfeclă pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Legume
Piper
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
10
Serviți imediat.
11
* Disponibil la multe magazine de vase și Uwajimaya (800-899-1928).
1
Sfecla poate fi prăjită și curățată cu 1 zi înainte și răcită într-o pungă de plastic sigilată. Feliați sfecla, apoi stivuiți feliile în 2 grămezi, înfășurați în folie și reîncălziți într-un cuptor de 400 de grade F până se încălzește, aproximativ 10 minute.