Carpaccio de carne de vită cu sfeclă prăjită, hrean crem, Năsturel și parmezan

Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Carpaccio de carne de vită cu sfeclă prăjită, hrean crem, Năsturel și parmezan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 9.41 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1063 calorii, 59G de proteine, și 80g de grăsime. Dacă ați cremă de hrean, aproximativ oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Carpaccio de ton cu sfeclă prăjită și ulei de măsline presat cu citrice, Sfeclă prăjită cu năsturel și sos de mere de hrean, și Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C/gaz 8).
Spălați și frecați sfecla, tăiați capetele și aruncați într-o bucată mare de folie cu puțin ulei, oțet balsamic și condiment. Înfășurați și prăjiți până se înmoaie. Timpul de gătire depinde de dimensiune.
Se amestecă sarea și piperul de rozmarin pe o placă.
Rotiți și apăsați fileul de vită peste acesta, asigurându-vă că toate se lipesc de carne. Într-o tigaie foarte fierbinte, crestată sau pe un grătar, căutați carnea până se rumenesc și ușor crocantă pe toate părțile, în jur de 5 minute.
Scoateți din tigaie. Lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute, apoi feliați-l cât mai subțire posibil.
Așezați feliile pe o farfurie mare.
După pregătirea cărnii de vită, presărați sfecla prăjită la întâmplare (întregi, înjumătățite sau sferturi, în funcție de dimensiune) peste carnea feliată. Acum amestecați hreanul și creme fraiche împreună. Trebuie să fie condimentat bine, de obicei având nevoie de puțin oțet de vin alb sau suc de lămâie. Driblează asta peste sfeclă. Îmbrăcați niște năsturel cu ulei de măsline și suc de lămâie. Apoi împrăștiați acest lucru, împreună cu niște bucăți mici de parmezan ras, pe toată farfuria și pregătiți-vă să vă băgați!