Carpaccio de carne de vită cu sfeclă prăjită, hrean crem, Năsturel și parmezan

Carpaccio de carne de vită cu sfeclă prăjită, hrean crem, Năsturel și parmezan
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Carpaccio de carne de vită cu sfeclă prăjită, hrean crem, Năsturel și parmezan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 9.41 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1063 calorii, 59G de proteine, și 80g de grăsime. Dacă ați cremă de hrean, aproximativ oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este excelent. Încercați Carpaccio de ton cu sfeclă prăjită și ulei de măsline presat cu citrice, Sfeclă prăjită cu năsturel și sos de mere de hrean, și Scoici tocite cu sfeclă prăjită, verdețuri Sotate, citrice Gremolata și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C/gaz 8).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Spălați și frecați sfecla, tăiați capetele și aruncați într-o bucată mare de folie cu puțin ulei, oțet balsamic și condiment. Înfășurați și prăjiți până se înmoaie. Timpul de gătire depinde de dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se amestecă sarea și piperul de rozmarin pe o placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Rotiți și apăsați fileul de vită peste acesta, asigurându-vă că toate se lipesc de carne. Într-o tigaie foarte fierbinte, crestată sau pe un grătar, căutați carnea până se rumenesc și ușor crocantă pe toate părțile, în jur de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie. Lăsați-l să se odihnească timp de 5 minute, apoi feliați-l cât mai subțire posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați feliile pe o farfurie mare.
7
După pregătirea cărnii de vită, presărați sfecla prăjită la întâmplare (întregi, înjumătățite sau sferturi, în funcție de dimensiune) peste carnea feliată. Acum amestecați hreanul și creme fraiche împreună. Trebuie să fie condimentat bine, de obicei având nevoie de puțin oțet de vin alb sau suc de lămâie. Driblează asta peste sfeclă. Îmbrăcați niște năsturel cu ulei de măsline și suc de lămâie. Apoi împrăștiați acest lucru, împreună cu niște bucăți mici de parmezan ras, pe toată farfuria și pregătiți-vă să vă băgați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Creme FraicheCreme Fraiche
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista