Carpa de pui fiert cu Limu Omani

Carpa de pui fiert cu Limu Omani
Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcovi, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragu De Vită Fiert, Ragu Cu Coaste Scurte Fierte, și Ragu De Miel Fiert Cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți un cuptor la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Tăiați puiul în 8 bucăți (pentru instrucțiuni detaliate, consultați aici) și îndepărtați pielea. Bateți-le foarte uscate și frecați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați 1/3 din bucăți de pui de pui și rumeniți bine pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați pe farfurie mare. Repetați în încă două loturi cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline în oală și încălziți până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapa și morcovii cu un vârf de sare. Pe măsură ce eliberează lichid, răzuiește bucățile rumenite de pe fundul vasului. Reduceți căldura la mediu și gătiți până se înmoaie și încep să se coloreze. Creșteți căldura la mare și adăugați pasta de roșii. Se amestecă frecvent până când culoarea și aroma se adâncesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați vinul, bulionul, limesul uscat, boia de ardei, rozmarinul, ienibaharul și ienupărul și amestecați pentru a combina. Întoarceți puiul și cuibăriți bucățile în bulion. Se acoperă cu un capac strâns și se transferă în cuptor. Fierbeți trei ore (o oră pentru picioarele și coapsele simple) sau până când carnea se îndepărtează ușor de oase. În timpul fierberii, verificați din când în când oala pentru a vedea dacă bulionul fierbe. Dacă da, reduceți temperatura cu 25 de grade. Când ați terminat, transferați oala înapoi în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți bucățile de pui din oală și trageți carnea de pe oase. Lăsați în bucăți sau mărunțiți după gust. Întoarceți carnea trasă în oală și lăsați-o să gătească la foc rezidual timp de 10 minute. Sare după gust și servește în boluri largi cu pâine crustă sau peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista