Carpa de pui fiert cu Limu Omani

Carpa de pui fiert cu Limu Omani
Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 215 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcovi, fructe de ienupăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragu De Vită Fiert, Ragu Cu Coaste Scurte Fierte, și Ragu De Miel Fiert Cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară din mijloc și preîncălziți un cuptor la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați puiul în 8 bucăți (pentru instrucțiuni detaliate, consultați aici) și îndepărtați pielea. Bateți-le foarte uscate și frecați ambele părți cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați 1/3 din bucăți de pui de pui și rumeniți bine pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați pe farfurie mare. Repetați în încă două loturi cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline în oală și încălziți până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa și morcovii cu un vârf de sare. Pe măsură ce eliberează lichid, răzuiește bucățile rumenite de pe fundul vasului. Reduceți căldura la mediu și gătiți până se înmoaie și încep să se coloreze. Creșteți căldura la mare și adăugați pasta de roșii. Se amestecă frecvent până când culoarea și aroma se adâncesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați vinul, bulionul, limesul uscat, boia de ardei, rozmarinul, ienibaharul și ienupărul și amestecați pentru a combina. Întoarceți puiul și cuibăriți bucățile în bulion. Se acoperă cu un capac strâns și se transferă în cuptor. Fierbeți trei ore (o oră pentru picioarele și coapsele simple) sau până când carnea se îndepărtează ușor de oase. În timpul fierberii, verificați din când în când oala pentru a vedea dacă bulionul fierbe. Dacă da, reduceți temperatura cu 25 de grade. Când ați terminat, transferați oala înapoi în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Scoateți bucățile de pui din oală și trageți carnea de pe oase. Lăsați în bucăți sau mărunțiți după gust. Întoarceți carnea trasă în oală și lăsați-o să gătească la foc rezidual timp de 10 minute. Sare după gust și servește în boluri largi cu pâine crustă sau peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista