Carolina Gratar Chex Mix 8

Carolina Gratar Chex Mix 8
Carolina Barbecue Chex Mix, ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 184 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână carne de vită cu grătar cu miere, amestec de gustări îndrăznețe, alune prăjite cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Carolina Blond-Sandviș La Grătar, Pui La Grătar În Stil Carolina, și Pui La Grătar În Stil Carolina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește imediat, la frigider rămas.

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista