Carnitas cu legume murate picante și salată de Cactus

Carnitas cu legume murate picante și salată de Cactus
Carnitas cu legume murate picante și salată de Cactus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 485 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți oțet, untură, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carnitas de porc și Oaxaca Cheese Shooter ' s-Sandwich cu fasole condimentată prăjită și ceapă roșie murată, Legume Murate Picante, și Legume Murate Rapide Și Picante.

Instrucțiuni

1
Pentru carnea de porc: topiți untura într-o oală mare la foc mediu. Strângeți sucul din citrice în untură împreună cu cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
UnturăUntură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați umărul de porc, frunza de dafin, ceapa și sarea. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți oala și gătiți carnea de porc, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, pentru legumele murate: într-o oală nereactivă, aduceți la fiert oțetul, chiles de arbol, sarea și boabele de piper. Scoateți focul și adăugați fasolea verde, fasolea de ceară, morcovii, porumbul, usturoiul și jalapenos. Se răcește la frigider pentru a se răci, cel puțin 1 oră. Va ține la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fasole De CearăFasole De Ceară
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și grătiți paletele de cactus până se înmoaie și se carbonizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NopalesNopales
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți paletele și puneți-le deoparte.
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și grătiți scallions până când sunt fierte, aproximativ 3 minute. După ce cactusul și scallionii s-au răcit, tăiați-le în cuburi și amestecați cu roșiile, chile și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
După ce carnea de porc a gătit și este moale, întoarceți focul la mediu-mare și adăugați cola. Gatiti pana cand carnea de porc se caramelizeaza, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ColaCola
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Pentru a asambla carnitas, strecurați o lingură de carne de porc din grăsime și serviți pe o tortilla caldă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
CarnitasCarnitas
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Garnisiți cu legumele murate, salata de cactus și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista