Carne Lite: Cassoulet moderat de carne este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 228g de proteine, 180g de grăsime, și un total de 2692 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fasole, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chili cărnos, fără carne, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Resturi Empanadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți fasolea cu apă rece cu doi centimetri și dizolvați 1 lingură de sare de masă în apă. Înmuiați peste noapte și apoi scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Masă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Preîncălziți-vă la 250 de grade F. Într-un cuptor olandez mare, combinați fasolea, coada de șuncă sau jaretul, rozmarinul, crenguțele de cimbru, jumătatea de ceapă, căței de usturoi ușor zdrobiți, frunza de dafin și 8 căni de apă rece. Se aduce la fierbere pe plită, apoi se transferă la cuptor și se gătește până când fasolea este fragedă, aproximativ două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
În timp ce fasolea fierbe, tăiați capătul tulpinii de pe întregul cap de usturoi, acoperiți cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, presărați sare și piper și înfășurați ușor în folie de aluminiu sau într-un ramekin. Puneți la cuptor să se prăjească în timp ce fasolea se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați kielbasa și gătiți până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kielbasa
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa tocată, ciupercile și cimbru tocat. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ciupercile si-au dat lichidul si s-a evaporat, ceapa s-a inmuiat, inca 10-15 minute. Rezervați și refrigerați până când fasolea a terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Când fasolea este terminată, scoateți și rezervați cârligul sau coada de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Scoateți și aruncați crenguțele de rozmarin și cimbru, jumătatea de ceapă, frunza de dafin și căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Scurgeți fasolea, strecurând și rezervând 1 1/2 căni din lichidul de gătit. Reduceți lichidul de gătit într-o cratiță medie la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Scoateți capul de usturoi prăjit, rezervând uleiul și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți pasta de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Usturoi Goya®
Subţire-
10
Bateți pasta de usturoi în lichidul de gătit rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Dacă osul dvs. de șuncă are o carne bună pe care doriți să o adăugați în felul dvs. de mâncare, tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați-o la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A Permite
12
Adăugați amestecul rezervat de ceapă-ciuperci la fasole și amestecați pentru a combina, apoi transferați-l într-un vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Se toarnă lichidul de gătit redus și pasta de usturoi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
14
Presărați firimiturile de pâine deasupra, stropiți cu ulei de usturoi rezervat și coaceți într-un cuptor de 350 km F timp de 30 de minute, fierbând ultimele minute pentru a crocanta blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust