Carne de vită și varză Reuben

Carne de vită și varză Reuben
Reteta Corned Carne de vită și varză Reuben ar putea satisface pofta Europeană în jurul valorii de 3 ore și 25 de minute. Acest curs principal are 2183 calorii, 128g de proteine, și 105g de grăsime per portie. Pentru $11.93 pe portie, această rețetă acoperă 81% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pansament de mii de insule, condimente de murat, piept de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Reuben Conopidă Corned Carne De Vită Hash, Instant Pot Corned Carne de vită și Reuben Sandwich, și Carne de vită conservată la domiciliu pe un sandwich Reuben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați stocul într-un vas mare de 4 galoane la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați condimentul de decapare, usturoiul, frunzele de dafin și cuișoarele. Se Reduce focul la mediu, apoi se adaugă carnea de vită și varza se fierbe pana cand se inmoaie, 3 ore. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Feliați carnea de vită cornată în felii subțiri împotriva bobului. (Acest lucru ar trebui să producă în jur de 30 de felii.) Feliați 2 pene de varză subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
4
Ungeți 1 parte a feliilor de pâine și rumeniți pe o tavă caldă sau o tigaie mare antiaderentă. Topiți fiecare felie de pâine cu 1 felie de brânză, urmată de pansamentul Thousand Island.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îmbrăcăminte De Mii De Insuleîmbrăcăminte De Mii De Insule
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați felii de vită la jumătate din pâine, iar varza la feliile de pâine rămase. Continuând rumenirea pâinii timp de 2 până la 3 minute, apoi asamblați sandvișurile. Încălziți sandvișurile asamblate în tigaie sau într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista