Carnea de vită și varza necesită aproximativ 243 de ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 508 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,5 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, gheață, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
* Nota bucătarului: pieptul trebuie pregătit prin etapa de saramură, dar nu gătit.
3
Așezați carnea de vită, piperul, ienibaharul, frunzele de dafin și sarea într-o oală mare de 8 litri împreună cu 3 litri de apă. Acoperiți și puneți la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Frunze De Dafin
Ienibahar
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
După 2 1/2 ore adăugați morcovii, ceapa, cartofii și țelina. Reveniți la foc mic și gătiți neacoperit timp de 15 minute. După 15 minute, adăugați varza și gătiți încă 15 până la 20 de minute până când cartofii și varza sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Varză
Morcov
țelină
Ceapă
5
Scoateți frunzele de dafin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
6
Așezați apa într-un vas mare de 6 până la 8 litri împreună cu sare, zahăr, salpetru, băț de scorțișoară, semințe de muștar, boabe de piper, cuișoare, ienibahar, fructe de ienupăr, frunze de dafin și ghimbir. Gatiti la foc mare pana cand sarea si zaharul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Baton De Scorțișoară
Semințe De Muștar
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Ienibahar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ghimbir
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
7
Se ia de pe foc și se adaugă gheața. Se amestecă până când gheața s-a topit. Dacă este necesar, puneți saramura în frigider până când atinge o temperatură de 45 de grade F. Odată ce s-a răcit, așezați pieptul într-o pungă cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramura. Sigilați și așezați plat în interiorul unui recipient, acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 zile. Verificați zilnic pentru a vă asigura că carnea de vită este complet scufundată și amestecați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Vită
Gheață
8
După 10 zile, scoateți din saramură și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Apă
9
Așezați pieptul într-o oală suficient de mare pentru a ține carnea, adăugați ceapa, morcovul și țelina și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
10
Scoateți din oală și feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă